T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Jetlag?

on September 5, 2008

aku x tahulah nape skrg ni aku dh x boleh nk lelapkn mate mlm2..

dh nk seminggu dh..

padahal b4 class start aku tido elok aje around 1am tuh..

haih.. nk kate aku nye jetlag 3 weeks ago pun ade kot.. hahaha

ngko merepek ape blk dr msia dh 3 mgu br nk jetlag…

seb baik arini aku bgn awai sikit..kul 1.30ptg..

ngahaha klas pkl 3 kan.. seb baik cik abg sms.. memula aku mls nk lyn sms die tu tp jap lg aku x reply mule la die call bebel2 suh bgn.. x koserr nyahh ..

pg td pkl 3 pg tido pkl 4 aku dh bgn dh.. 1 jam je? mmg merepek betul..!!

sudahnye aku layan drama Goda at 8tv ngan layan Sutun 2 kat Youtube..ngahaha..

Wada dh jd artis giteew… congrats! speaking minah ni mmg berabuk dr korea lg.. hehe..cant wait tgu the next episode of Goda!

while in Sutun 2.. the lady named Yam tu plak was my senior back when i was in SRK Gombak 2. kakak tu kelas sebelah aku and i know her lah..alih2 berlakon ngko.. suare die pun still same smpi skrg..

Aku mmg ade kebolehan sket la nak ingat muke2 yg aku pnah nmpk and kenal… even berpuluh tahun.. (err xde lg setakat ni) tp kalo ternmpk mane2 tu aku bleh ingat and paling teruk pun aku boleh tau aku pnah nmpk muke die kat mane..


One Response to “Jetlag?”

  1. PakciQue says:

    Drama GODA adalah sebuah drama yang sangat dekat dengan penonton. Itulah realiti kehidpuan dalam mencari cinta. Betapa susahnya mencari cinta. Dan betapa susahnya mempertahankan cinta.

    Baca review aku pasal GODA di kedaimagik.blogspot.com/search/label/Goda

    Updated Episode 5: kedaimagik.blogspot.com/2008/09/goda-8tv-05.html

    TQ. Jgn lupe komen. Ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.