T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Pressure

on September 26, 2008

Since sejak gune WP ni kite boleh tau brape org tgh bukak blog aku ni kan..

so bile aku online tu.. and aku nmpk berbelas2 orang ol skaligus tu..aku mcm cuak plak

hahaha sebabnye mcm sian plak kan..masuk2 sini aku x update ape2..

so aku pun pressure la..

xde gambar nk update..

cite adela tp..

oh td aku kan mcm poyo ckp nk buke makan nasi panas with ikan goreng n sambal belacan..(ps: AKU BERJAYA BUAT SAMBAL BELACAN!!) cume yg confuse nye..

apekah rase yang betul bg SAMBAL BELACAN? manis? masin? pahit? masam?

aku dah rase bile bebuka td.. tp aku x dpt pastikan die tu rase sebenar sambal belacan or not.. sebab aku dah lupe rase sambal belacan camne.. OMGOWDDD~ hahaha

boleh x?

so aku pun skype la umah and tanye mak n abah camne rase.. Angah said..it supposed to be masin, masam, and sedikit manis..also pedas..

hmm haha ntah..sebabnye..aku x jd makan

coz i went out with my noks.. pegi makan pizza..

since we all dpt “gaji” today.. why not la kan

reward diri sendiri ngan makanan sedap.. ewahh ngkooo

padahal br je kelmarin ko habiskan duit kan?

muahahaha..

eh tp aku series xde gamba nk update ni…

arini aku berjaye langsai sume hutang piutang aku (hope x tinggal mane2 la lagi..incase ade bitau ye)..

and aku berjaye jugak meng”GMARKET”kan diri aku beli heater yg gune elektric..rumah aku sojup dah wehh

gilo kan cuace Korea..

xde ribut xde ape dr panas terus sojup cam winter..ke Inha je camtu ah?? selame aku dok Seoul tu x ponah laie sojup camni mase autumn..

siyes sejup..angin die Masya Allah… aku yg penuh lemak tepek2 ni pun x tahan.. pastu budak2 perempuan Korea tu siap pakai skirt pendek atas lutut lepak aje jalan2 pakai heels 7 inci.. haha gilor kan?

bak kate org Korea.. “INGGAN ANIYA~~~” (bukan orang tuhhhhhh)

hahaha.. gilor..

ok ciao~

sok lak aku hapdet..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.