T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Kebenaran

on October 5, 2008

Dah habis pun sambutan raya kat embassy..haih..mungkin org bile jumpe aku tgk aku nmpk aku gembire la ape la kan? yela gembire tu mmg gembire.. tp aku ni kalu nk ikut2 kan.. sape yg betul2 paham aku. mesti tau aku sebenarnye camne..

aku ni jenis yg susah nk adapt ngan suasana baru..

since batch 70 yg beramai2 tu nk balik dh (final year).. hati sape yg x remuk wehh siap aku boleh nangis tonggeng2 lagi okeh.. datang same2.. balik plak lain2.. aku nmpk je aku mcm x kisah.. tp hati dalam.. sape tau la kan?

Kalau nk ikut2.. aku ni kire sensitif la sebenarnye..

And 1 more thing.. aku ego.. aku x sanggup nak nangis berjurai2 air mate malam takbir last same2 so instead aku buat kat sini.. at least.. aku ade kawan2 yg same2 gembire and riang2 je malam takbir..

aku bukan jenis yg sanggup tunggu and tgk korang pergi dulu dr aku.. sbb konfem2 aku yg melalak tak berhenti2..aku rase dlm banyak2 yg boleh aku tulis.. perasaan la paling susah nak ditulis dan ditunjukkan melalui penulisan tau tak..

Aku tau aku ni bkn sape2 and kalau aku x kuat.. aku dah pk awal2 nape aku sanggup amik 3 thn dan aku da tau pro and contra nye.. but hope all my friends yg dh mcm 1 family besar gile ni x de la pk aku bukan2.. nape aku mcm buat2 x kisah and tak spend time together ngan korang..

aku ego.. and aku lagi x sanggup nnti aku sorg2 kat sini bile korg sume nnti da balek..

sume memori korang tu ade je dlm hati otak aku.. let it be my precious and memorable μΆ”μ–΅ la bg aku selame aku kat korea ni ngan korang..

dan aku percaye.. asalkan aku tau aku mmg syg korang.. aku x perlu nak tunjuk sebegitu banyak utk menyatekan aku syg korang sumer..hahah kan kan?? x kisah la laki ke perempuan ke.. SUME AKU CINTAAA JUAA

Aku mmg hari2 maafkan korang dan harap korang sume maafkan aku selame korg kenal aku ni .. aku mmg la mcm x ckup ajaq kan.. haha.. aku try to be somebody la ni ok.. berusaha kuat ..

p/s: apela aku merepek ni kan? ape2 pun.. sedih tolak tepi.. yg penting kite ENJOY~~~ :blur:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.