T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Conversation with Ticha

on October 13, 2008

Ticha came with her opah to send Danish sambil beraye2 lah.. Aku on la skype kan so bleh la skype with sume org.. memula dulu Ticha ni panik okeh bile tgk notebook tu bercakap.. ngahahaha aku la tu kan.. la ni da biase dah.. siap borak2 lagi dok panggel2 Along aje.. (siot ok x dak panggel aku Makcik pun..die dok panggey name aku je wehhh hahaha)..

Aku: Ticha.. Ticha dah makan ke belum?

Ticha: BELUM………….

Aku: Ticha.. Ticha dah makan dah?

Ticha: DAH…………

Ticha: Ticha.. dah makan ke belommmm?

Ticha: BELUM…………….

Aku: Ticha.. dah makan dah?

Ticha: DAH……….

hahahaa..lawak ok..amik hujung aje.. kalo camtu nnti aku nak ajar die ..

Aku: Ticha.. sape lawa? Yol ke MAKLONG??(die panggil Mak Cu die Yol aje sebab dengar Yoyol hubby, Akid his Acu calling Yoyol only Yol so she follows)

kompem2 die jawab MAKLONGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG … NGEHEEEEEEEEE

and aku akan senyum sampai ke telinga la kan? :12:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.