T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Gediks VS Gacets

on October 13, 2008

Your Pizza Says:


You love the food you grew up eating, and it’s mostly what you still eat.

You don’t go for a big variety of foods. You just have a few favorites you stick to.

Pizza Topping You Should Try: Sausage or Canadian bacon

Stay away from: Anything you can’t pronounce

HIS

Your Pizza Says:


You taste in food is a bit weird. You sometimes seem like you’re from another planet.

You tend to like tastes people hate – and hate tastes people love.

Pizza Topping You Should Try: Pickles… hey, why not?

Stay away from: Basic toppings like pepperoni or sausage

MINE

Aku ade cakap tak yang en gacets ni kalau makan pizza.. xde mende lain die nak makan unless pizza peperoni okeh..
lelain yg thousand island ke..
yg ade nenas ke
yg ade olive ke
yg ade bawang ke
yg ade capsicum ke
sume xmkn..
kalo makan pun mesti sume masuk dlm pinggan aku..

And aku sebenarnye kalo makan pizza..
aku x suke makan pizza 1 jenis je tau..
kat Korea ni mmg la x boleh buat cenggitu ye tak..
aku alang2 pun combination la aku amek..
kirenye dlm 1 mase tu aku leh rase sume jenis pizza..
kan jimat kan? xde la kene pegi pizza byk2 kali
semate2 nak mkn 1 jenis pizza tu kan..
ngahahaha.. gile aku pk melantak la kan?
tp bak kate die.. aku mkn je ape2 pun
miahahaha..

so kitorang x kisah pun kalau nk order mkn ape..
sebabnye.. kalo kitorg order pizza..
kalo take away / delivery..
utk die je wajib 1 large.. so yg large order peperoni sbb aku pun mkn la kan..
then regular tu konon2 for me la.. so selalunye aku ameik hawaian chicken..
x campo lagi tu chicken wings..
and garlic bread bla bla tula kan..
before mkn pizza mkn garlic bread and chicken wings dulu..
and of course chicken wings tu pun die lantak lagi byk dr aku.. (so korg jgn ckp aku gemok aku mkn byk dr die)
pastu start mkn peperoni yg large tu.
time aku br mkn 1 slice hawaian chicken tu.. korang tau tak die da 3 slice peperoni pizza tuh???( ni mmg cerite betul tak tipu sungguh ok.. aku dah selalu mengalami kejadian PELIK TAPI BENAR ni)
aku kalo mkn pizza ngam2 3 slices la bleh mkn skali harung..
time aku da habiskan 3 slices tu.. die da habiskan 6 peperoni and sambil2 mkn hawaian chicken aku sambil kuis2 nenas tuh campak pinggan aku..

HAA BUKAN AKU YANG SELALU MAKAN BANYAKKK

bukan aku cover ke ape okeh.. tp masalahnye die mmg makan LAGI BANYAK LAGI LAJU dari aku..
xkuase la aku nak cover makan depan tunang yg mcm naga ni..
mmg rugi habis la aku plak yg kurus nnti x mkn..
muahaha..

kalo dine in.. amik yg set 2 pizza pan pizza tu.. so die 1 peperoni..aku amek lain..
tp mcm buat taik gigi die aje..
aku dah confirm pasti mmg SAH lepas 2-3 jam die ajak aku makan mende lain sebab die x kenyang..

muahaha..

xpela yg penting..makan byk pun.. aku tetap sokkkerrrrrrrrrrrrr.. :27:

p/s: AMPPONNNNN YE BANGGGGGGGGGGG.. SELAMAT HARI RAYAAA MAAF ZAHIR & BATIN~~~ hiks hikss


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.