T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Bila sorang2…

on October 15, 2008

Jengjengjeng..

mwahahaha..

gila kan?

tajuk tak boleh blah…

opss sorry arini entry kurang..

kang org ckp aku x study plak.. asik ngadap blog aje..

kirenye aku nk ckp aku tgh study la ni.. (tp skrg waktu rehat)

hahaha poyo gila kan? aku pun geli vontots..

aku belajar ok la.. masuk sket2..

sambil print2 ape2 yang patut kan..

ok ni aku nak cite ni…

aku kan ade printer HP Deskjet D1460 tu aku beli bape bulan lepas tu kan..

die xde byk button.. jenis 1 button aje..

so senang kan? I KNOWWW

pastu.. kirenye ngan 1 button tu kontrol sume la..

mcm tgh print2 skali xde dakwat ke.. yg LED tu akan menyale2 kelip2 la kan? almost printer HP aku rase camtu la weh..

tp disebabkan aku keseorangan di rumah ni..

hahaha printer ni la yg rajin mengadap aku selain laptop ni okeh..

woppps .. aku kawan ngan barang2 elektronik plak dah??

mwahaha..

arini tgh dok2 print2 kan..

aku mcm saje gatal nk kacau printer aku ni weh..

mcm aku kire2 paper kene letak 8 kan..

aku saje letak 7..

pastu die nye yg roda2 tu dok pusing2 mcm cakap “Buh la ketas lagi weiii TAK CUKUPPP”

miahahaha.. tu aku terbayang je la..

pastu..

ade skali..

die elok2 tgh print2..

aku terus tarik keluar kertas tu..

mwahahaha sekali lagi roda tu bunyi2 lampu kelip2 wehh..

GILA KA APA AKU??

hahaha weh aku waras lagi..

saje je nk main2 kan printer aku ni hah..

lame x buat lawak bodoh ngan die..

ok..lawak pepetang ni la kan..

nnti aku update lagi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.