T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Berjaya!

on October 25, 2008

Tengah elok2 plak study la kan..(padahal baru chapter 3.. 7 chapters to go)..

sekali…

kepuuuff kepuuuufftt fftt.. POW!

meletup !

hahaha

terus gelap lampu meja study aku..

gila cuakkkkkkkk

aku pun ape lagi..”ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA”..

sebab lampu tgh2 ni aje ok.. lelain xdak golap golita.. aku cube membayangkan.. kalau tibe2 lampu tgh ni pun keppuuufffttt.. habis!! gelap gelita lah dunia aku kan..

aku ngan sungguh berani sebab takut nnti gelap tiba2.. bukak lampu meja study ngan gigih lalu bersiap2 dan bergerak ke luar.. misi utama: GANTI LAMPU MEJA STUDY!

pakcik yg kedai lampu umah aku tu tutup sehhhh.. baru 6.40pm..

awal gilaa org korea ni tutup kedai..haih..dats why i hate winter.. it’s only 6.40pm ..

and only 5.40pm in malaysia but in malaysia they still playing outside the house ngan matahari mancar2 lagik..

aku terus gerak g DC nye kedai tu.. kedai mcm mcm adaaa..

carik2 aku da memula give up.mungkin tiadela kan..ape jadah nk jual lampu kat kedai camtu kan..

ghopa ghopanya ada kat atas kepala .. patut la x nmpk.. aku kan kurang ketinggian..muahahaha

aku gigih bawak ok lampu yg rosak tu sbb nk buat contoh.. then tanye ajoshi betul ke aku amik ni then die ckp betul.. wahhhh gembira makkk noksss..

harus la laju2 jalan balik and try pasang lampu..

pasang suis balik..

CERAH!! TERANG!! MENDERANGG DERANG MEMANCARRR.. eh xdela..haha saje je expression lampu da ok balik..

1st time ok aku tuka lampu ni..

kalau ikut aku yg dulu.. gigih aku keluar and beli lampu meja study baru.. x koserrr ok nk tuka2 balb die ni..sebab aku tak reti.. baru 3500 won jek.. kalo beli lampu baru mau habis 35 000 won.. haihh..bagus2.. anda sudah berada di track yg betul wahai cik gediks..*kate kat diri sendiri*

p/s: entry berlagak aku buat sume sendiri .. sebabnye en gacets boleh plak sambung tido x bangun2 lagi.. hampehh.. weekend la nk gedik2 kan.. die boleh bantai tido melampau.. mencik ahhhhhh….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.