T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Seiras

on November 2, 2008

hehehehe.. oh GOD.. muke Danish seriess gilaaa mcm muke aku kecik2 okeh.. x tipu.. hahahaa..very scaryy..

anak kau kan yol?

mesti kau mengandung kan danish dulu kau suke tgk muke aku yg comel ni kan?

tula anak kau pun muke mcm muke aku.. har har har..

i miss him.

mak long sgt bz la this week and tidak la sempat utk berskype..

aku kene sungguh2 skype ngan die kalo x nnti die lupe okeh die ade makcik yg sangat comel di Korea..

no no.. since aku akan lame x balik jadinye kene la tayang muka gune skype..

the pic was taken by Dida mase dorang melawat Yoyol kat tempat keje die kat Plaza Alam Sentral tu..

edited: Not Alam Sentral.. hahaa aku series nak tulis SACC tapi aku tertaip Alam Sentral.. hahaha


2 Responses to “Seiras”

  1. 13may says:

    hehhe hehhe

  2. dida comey says:

    weh..kat sacc la..
    kau pepndai ckp kat alam sntral ya.. :09:
    tatau jgn letak..
    hahahaha… :02:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.