T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Di mana ia bermula..

on December 1, 2008

I watched this movie.. Blindness..last Friday.. dan di situlah mulanya sume perasaan yang tidak best dan tidak dapat mengawal emosi dan minda..

OMG..

aku tak tau nk describe perasaan lepas almost 2 hours tgk cerite ni.. 180 minutes actually.. dunoa la who have seen this movie but.. for the first time.. aku keluar dr hall sampai naik kete adalah senyap.. dan asik memikirkan movie apekah yang aku tgk td??

aku sumpahh aku terkejut gilaaa.. mcm x boleh terima all the dunno-how-to-describe-what-is-the-right-feeling lepas tgk movie tu.. very menggilaaaaaaaaakkk

cite tu pasal tiba2 US citizen kene serang penyakit mata yang tiba2 buta.. and the story goes on.. 1 plot after another.. dann ohhh.. why laa they have to add sex scenes banyak sangatttt????? mcm tak perlu actually but erghhh..

i mind u..

movie tu byk nude scene.. @_@ :11:

ok ok.. salah aku lah tak survey dulu before tgk movie kan?? aku sukaa excited before tgk movie .. so aku selalu main random pick aje la..

but this time..

buat my whole weekend mcm HAMPEHHHHHHHH :28:

aku siap tido pun boleh teringat all the scenes.. 🙁

huuuu

sedeyyy~~~ *eh tetibe lak.. ckp da okkk kan?? * :nangis:

haihh.. no no.. itu hanyalah movie kan..

*saya berjanji akan tgk trailer + bace synopsis before beli tiket wayang after this* :05:

p/s: to people yang suke tgk cite berat2 (read: i mind u k..jgn ckp i x kasi warning..hahaha) and cite yang very complex ni sila la tgk.. maybe ade la pk cite biase je ape ke kan.. tp aku x boleh terima la some scene yang very menjatuhkan dignity as a woman.. =(


One Response to “Di mana ia bermula..”

  1. lily lotus says:

    teruk sgt ekk..uish kena tgk top mata sblh ni sbb byk 18sx scenes 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.