T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Tak ade keje

on December 2, 2008

aku memang lah tgh dalam exam week tpi saje nk try buat keje melampau tah ape2 ni..hahahahaa so im tryiom trying to type selau selaju yamg yang bleh tanpa menggunakan backspace t dan teu rw terus je type eben even adal l ada salah pun.. gila kannnnnn???

hahahaha pdulik apa akau aku..

btw..

sekolah hari inin ininn?? gilakah apa inin plakkkk?? kau ni tangan pengko pengkorrr la nyaahhhh..

okk

sekolah adalah bagus.. arini adalah sengan hahhh?? sengann?? no.. im trying to write  sangat right now okeyyy.. okehh again..

sekolah adalah bagus.. arini adalah sangat mengn mengantuk sebab aku terjaga pkl 5 pagi td sebab nk terkncingg.. okeyyy spell x bagus.. sebab nak wee weee soo aku pegi la toilet nk wee weee then tak boleh tido dahh.. bajet nak bangun dan duduk laj lalu la weyy.. ok nak bangun dan duduk laku ya ALLAH laluu laaa.. ha ok lalu belaajar la knon2 nye kan tp x berjaye.. sebab adalah sangat rtk  takut sebab gelak ehhh nak type gelap.. ok gelap.. so aku pun buat2 pa err pengsan la sbb harap mata ni terus tutup dan tido kan..

*ok aku cheat sikit bb sbb tertekan backspace dan tak ingat dah a huur r hurf huru huruf ak huruf ape yang aku da terbackspace.. natural keyboard user..lalalala..

pegi ke lab unix adalah macam hape sebab kelas x sampai 45 minit tapi aku terpakse la bag bangun mengigij ee menggii aaa sengallll.. camne nak eja mengig … ok

m

e

n

g

g

i

g

i

h

kan..

ok betul ..

then pegi lunch bersame kak ain lalu berborak2.. dan terus membeli air moca eh.. ape ar aku beli tadi..

camne nak eja ntah.. caramel mocha kot.. sebab takut tertido semase menjawab exam english ntni.. oh tp adelah sangat tipu la boleh tertido sbab exam adalah berbentuk ol online exam ok..

tp sebelum tu aku lepak dlm bilik mane tah habiskan bas baaaaacaaaaaa ok.. betul.. baca buku english then br la masuk kelas..

sebelum exam kene tgk satu lg roleplay..

dorg ok tp sbb ade 3 org je kesian plak.. group aku yg opps ok..aku terbackspace lagi.. haishhh tangan ni..

ok ade 3 org groupt arghhh group tu then dorg pun buat mcm tergesa2.. kesian nye..

tp nk salahkan dorg xde team lain xe xleh gak kot.. sbb david da bagi team semenjak bermula lah sesi semester 2 lagik..

ok then davin oh apekejadah name menjadi davin plak.. david memberithu markh … pehal lakk hurud huruf aa aku ni xleh kua niii…saaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok kua plak..

memberitahu markah roleplay kami dan gou… group aku mena mendapat 18 markah out of 20.. weeee.. walaupun aku rase aku telah berlakon mcm org gilakk yang sangatlah tebal muka tp puas hati.. aku x kisah pun markah tp yg penting berlakon di depan kj ka khalayak ramai adalah seronok kadang2..

dan lepas ut tu bau … baru la exam final utk english class ni..

exam online so tekan ; ;submit’ je terus dapat tau markah..

huwaaa..

ok aku berpuad .. erghhhhjtrawfna8w perbuat hah?? silap

berpuas hati la ngan ape aku jawab..

dann..

skrg..

baca buku sambil tgk you tube la.. nyanyi lagu sia..

err siu..

err situasi bunkfacelahh..

membloghpping blog org lain tp diri sendiri xnk update..

hehehehehehe..

ok bye~

p/s”

p/s: as

arghhh sorry..

🙂


One Response to “Tak ade keje”

  1. munie says:

    awak, nak tumpang tanya..klu nak shopping kat korea, barang apa yg wajib beli?hehe tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.