T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Selamat Hari Raya Aidiladha~

on December 7, 2008

I didnt get a chance to join the Qurban For Life this year. sebabnye baru terperasan the closing date sudah lepas.. hmm xpela.. insya Allah.. ada rezeki next year.. boleh la remind diri sendiri.. banyak2 kali..

dalam sibuk2 beraya tu ingatlah landslide tragedy di Bukit Antarabangsa semalam .. pray for them and harap2 semuanye selamat..

also to people yang duduk area yang banjir or kemungkinan banjir musim2 tengkujuh ni.. jaga keselamatan.. maklumlah.. mmg malang tak berbau ..tp if boleh diprevent.. harus la prevent sebelum merawat kan..

one of en gacets officemate yang duduk kat Bukit Antarabangsa pun has to stay at his house for a while sbb sume kene kosongkan kwasan tu incase takut ade landslide lagi..time2 raya ni kan.. kesiannya..

harap2 semua ok la..

to my friends yang sibuk nak xm ni.. study hard.. dont play play ar.. main2 jugak.. study pun kene study betul2 jugakk..(cewahhh.. a reminder to yang menulis ni jugakkkk)..

couldnt join yesterday’s event at DYTC because adelah sangat sejuk and tidak mengizinkan nak ke mane2 since got exam yang super duper susah~ =(

sowwy~~


One Response to “Selamat Hari Raya Aidiladha~”

  1. chibi says:

    Selamat hari raya basz dari akak dan abang steph, ada buat apa apa makanan sempena raya haji tak.. akak tak kot, exam khamis ni, jadi extra busy…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.