T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Kahwin sana sini

on December 28, 2008

Wah wah..

mentang2 cuti sekolah ni..

org dok kawen sana sini..

jelessnyaaaa…

bila lak time aku ni kan..

😛

lambatt lg okkk..

i kan mude lg 😛

pegi kenduri kahwin tu beringat2 sikit makan tu..*walaupun sedappp gile babengg kann*

reason aku g kenduri org kahwin pun is the food..

kalau sedap mesti kene puji melambung..

so..

kalau aku nnti..

xde la grand2 bonarr eh.. takdop bajet..

aku bkn anak raja mane2 pun weyyy..

biarlah org dtg kenyang dan rase berbaloi dtg kenduri kami nnti tu kan..

tu pun da ckup senang hati bg aku..

bokpe buat kahwin besar-besaran tp lepas kahwin sengsara melampau-lampau kan kan kan

*tp kalau ade bajet mmg sume la nakk kannn*

kalaula rumput tu bleh jadi duit..

semua pun mesti boleh jadi 🙂


One Response to “Kahwin sana sini”

  1. lily lotus says:

    semoga jodoh kamu cpt smpi..aminn..tak kisah grand ke tak grand kenduri..yg penting kekal bahagia 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.