T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Malaysia

on January 2, 2009

For those yang tidak tahu mahupun tahu.. saya sudah berada di Malaysia..
Malaysia is fine..
family okay but abah is not very well..
and we are all worried about him..
pls pls pls pls pls berdoa for him too.. =(

and seb baik i already in Malaysia..well at least..mencari tukang urut juge adalah 1 perkara yang perlu dibuat secara cepat..
mak cakap too much angin dalam urat and thats why my left leg is in pain..
tapi untuk memberi org lain selain dr ahli keluarga (read: mak @ abah) memicit adalah sangat melampau scary..
ini kerana orang lain picit melampau2 pasti perlu tahan sampai mcm org gila..
sebab mungkin amat sakit..
tp jika abah dan mak memicit2 ..jikalau sakit pasti boleh menjerit2 macam orang gila walaupun tidak sakit sangat sebagai trick untuk mak @ abah picit dengan penuh kasih sayang..

tapi sebab abah sekarang adalah tidak sihat dan mak juga sudah tidak larat untuk memicit jadi apalah option yang ada?
bolehlah menyuruh suami mengurut jika sudah mempunyai suami.. *gelak evil*
tapi suami masih belum disahkan statusnya tanpa ijab kabul..
jadi harus lah berangan saja..

oh mengadanya kau perempuan..

everyone..
pls email/leave ur contact number di ruang komen supaye saye boleh meng’calling’ anda before saya balik ke Korea.

to Azimah: kamu kerja di KL Sentral lagikah? boleh lah berjumpa kamu sekali kerana tunang juga adalah sehaluan 😛


5 Responses to “Malaysia”

  1. an hamzah says:

    aa nape kaki tu ye..injured ke?
    neway enjoy msia ye..HAPPY NEW YEAR!

  2. azimah says:

    haluuuu cik….

    owhh sudah dimalaysia rupanye…

    saya masih di kl sentral lagi…

    marilah berjumpa bila ada kesempatan okay?

    sila amik no tepon saya ini,…

    01xxxxxxx..

    hehehe

    p/s: i’m pray for you abah..get well soon and do take care of him and urself k dear

  3. Kak Fid says:

    dah balik KL ekk.. jemput ler ke Kedah 25 -26 Jan ni. Adik kak fid kawin. 012xxxxxx

  4. hiii u!
    u kat msia?ooh jeles i!happy new year to u.lama tak drop comment.enjoy ur hols!ill pray for ur dad’s health.insyaallah:) :blur: :blur: 😀

  5. an hamzah-kaki? xlah.. hehehe.. abnormal spine.. camni la.. 😛

    azimah-wokeeeyy.. nnti aku calling2 kau kay??skrg xde credit nk sms 😛

    kak fid- ye keee?? beshnyeee.. nnti basz call kak fid k! basz gune no baru tp zuan stil pakai no lame tu

    akma-heyyy!! ala aritu u blk lagi lame okkk. siap puase same2.. i pun jeles 😛 hehehe.. thanx sbb doakan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.