T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Back to Shah Alam

on January 3, 2009

WOOO weee…
just got back from Batu Pahat tadi..
and very very very terima kasih zillion times to my sweetheart sbb dalam keadaan diri sendiri pun yang letih dan penat and got night shift today pun sanggup drive 300km++ 2 hari ni..

disebabkan abah punye condition ari jumaat was menakutkan and sume org pun risau melampau so mak amik keputusan to go back to Batu Pahat and berubat secare kampung lah..
and disebabkan Angah Dida n mak (me of course out of the list sbb aku pun tiade lesen memandukan) tak berani nak drive jauh2 apetah lg balik kampung Batu Pahat tu kan..
since kecik2 abah lah yang always drive kereta..abah da sakit ni.. tak larat nak drive lah..

so mak mintak tlg la en gacets drive the car for us la.. and even die pun kene balik before Sabtu malam sbb ade night shift kul 10 so kenela balik esoknye jugak kan..xleh buat ape dah…

ni first time en gacets will meet the rest of the family lah.. sbb mase tunang tu makcik pakcik kat kampung tak dpt joinlah sbb bz kan..
bagus bwak die.. sbb die pandai je bwk diri.. haha muax muax sayanggg kamuu..
my nenek also ckp kamu ni sangat pandai menjadikan rumah nenek kami sebagai nenekmu jua.. wakaka 😛

eh ok.. sambung later..
danish is very the mengade right now..
kene layan dulu..

bersambung..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.