T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Hari yang haru

on January 11, 2009

edit2

laptop bawah adalah gila..sebab takde soace bar..aku menderita di kala menghapdate blog kerana space bar xde..mmg mcm pepatah apalah gunanya laptop canggih manggih tapi space bar adalah rosak..

kesihatan adalah tidak memuaskan..
everytime makan pedas yang mengandungi cili malaysia(tak kire ape jua masakan)pasti adalah melampau cirit-birit..
mungkin perut tidak boleh terima pedas cili malaysia..ahh mengadalah kau perut..
jadi semangat utk makan juga adalah berkurangan..
baguslah kan..
harap2 boleh turun 500gram walaupun tidak banyak..

Starbucks dan Mcd juga mcm dah terkeluar dari list utk makan sebab saya sokong Palestin.. walaupun tidak mendapat bantu dengan banyak jd saya tidak mahu menyalurkan wang kepada badan2 yang menyokong Israel jua..
apalah Starbucks nih..
air sedap tapi sokong Israel pula..
cancel aku mahu minum frapucino moccha yang sedap..
ganti minum kordial sasparilla sudeyyy..

jerawat dalam hidung adalah sangat sadis..
sementelah lagi kalau tiba2 selesema melampau..
waduh waduh..
macam mahu potong hidung yang ade jerawat tu campak bg
kura kura makan(macamlah kure kure selera nak makan hidung aku nih..ntah2 nanti kura@ due ekor tu main sepak2 berdua-duaan aje ngan hidung aku pulak)

jadi..bila teringat hidung yang ade jerawat dan space bar yang sadis.. lain kali br hapdet lain..

oh sadis 🙁

p/s: marilah berdoa beramai2 kpd Allah SWT(bagi yang Islam) dan bertafakur mengikut kepercayaan masing2 supaya keganasan di Palestin diberhentikan bukan demi agama tapi demi maruah manusia sejagat.
suka hati kau mahu bom rumah orang lain yang tak bersalah.
mana aci kau tembak org yg takde pistol.. main tipu okkkeyyyy..


2 Responses to “Hari yang haru”

  1. lily lotus says:

    semoga Allah melindungi insan2 yg teraniaya

  2. huhuhu tula amin… sorry kak lily lame x masuk blog akak.. bz bonar eden 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.