T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

tepat..

on January 20, 2009

most of my fren xtau pun mase nk blk msia sbbnye plan originalnye mmg tiada Malaysia word lah dlm senarai to-do winter 2008-2009 pun..

yela kwn2 lain pun dh nk blk lg brape ari so aku pun nk spend my last winter dgn my beloved frens…before blk ke Msia for goodkan…

tp mcm ade 1 perasaan yg meluap2(selain backpain yg for sure memerlukan checkup dan appointment di hosp pjaya klinik pakar ortopaedik di mane is a must) abah plak suddenly demam kuat n abah also will turn to 50 years old..which is a big turn for him so aku utamakan family (dan pulang ke msia akhirnya utk bersama2 my love of my life iaitu my fam n fiance) baru rakan2 tersayang.. becoz i will make sure i will return to korea n spend the rest cuti with them ..

life is full of blast nowadays… aku mmg tak menyesal blk dgn almost 1 million kr won yang telah slmt di’spend’ semase before n after proses balik ke msia..chill laa..mesti ade give n take..at least i didnt have to pay for my gas,handphone bill,internet and electricity..and also my shopping desire lenyap same skali coz im fully broke (kes xde duit ringgit) so menghrap belas ihsan my fiance mak abah n my siblings..rezeki sungguh when angah n dida just got their PTPTN …muahaha..

selalunye blk adalah bosan bcoz evryone ade life sniri so aku endup pegi gigih berjoli smpi lupe jln nk blk rumah(saje buat2 lupe) dan akhirnye kena mrh with abah..tp tnis time jage danish is so much fun plus mase dirasekan berlalu sgt pantas..

ok bye..
(kes mengantuk dan rase nk ke toilet yg meluap)


3 Responses to “tepat..”

  1. fizziefiza says:

    ermmm.. nk confirmation.. ni basirah ker??? knal aku lg x???

  2. YAAA akulaaaa sapa lagiii~~~ 🙂

  3. fizziefiza says:

    kuang kuang kuang…
    windu nyer kt ko bas…
    lama giloss x contact kn…
    ko bila abis study ni??
    cpt ler kawennn x sabo nk pi.. hihi (ayat mengatal)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.