T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

SAJEEEEE BETUL!!!

on March 13, 2009

angry-woman-thumb1616327

Kalau pagi2 tak carik pasal ngan aku mmg tak boleh ke???
arghhhh
geramm okkkk!!!
dgn niat baik2 nak bergurau senda bermanja2 before memulakan hari Jumaat yg mulia ni..
tak pasal2 1 hari mood nak buat sume keje dah MALAS dah!!

hurghhhh!!!!

rase mcm nak mengamok jadi hijau sekarang…

rileks2.. marah2 pun x gune..
haihh..

dah la semalam ape punya penyakit tah..
pening2 siap muntah2 lagi..
maybe sbb kamis aku kelas dr pagi sampai kul 7..
makan ngan kak ain pun da pkl 1 nak dekat kul 2..
yg malam nye tu pulak..
aku mcm makan tteok bukki tu je..
ha hamek kau..
muntah2 la aku..
siap pening2 cam mengandung plak

hahaha..
adoiiyaii..

aku rase sbb sejuk panas sejuk panas kot..
so kepala jadi tingtong..
haihh..
tu yg siap muntah2..
ugh sakit perut urat sumela kalau muntah2..
x sokaa nokkss

p/s: semalam dengan gembiranya dpt melihat my newest family member.. welcome to the world Nur Ain Hawani … muacks2.. acik geram tgk muke Nini yg montell tuu.. eii rase nk cubit2..


2 Responses to “SAJEEEEE BETUL!!!”

  1. Coki says:

    sabo sabo.. masuk ni dah 3 blog dah meroyan termasuk blog aku.

    agaknya minggu ni suma pompuan PMS kut? haahahaha…

  2. haah kak coki..
    time ni post-period snydrome nih…
    🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.