T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Danish Selamatkan Dunia!

on March 14, 2009

img_0420

ok.. since mak long adalah poyo sebab masuk kelas Environment..

jadi Danish telah dipaksa rela menjadi model menyelamatkan dunia oleh mak long..

ngahahaha..

yes.. i enrolled Environment class this semester..

poyo kan? but.. bagus laaa weh..

kelas 3 jam yg sungguh berilmu..

aku telah dikejutkan(cewah poyo ayat) ngan berita kemungkinan kat Korea nanti da x boleh makan sagwa(apple) since suhu dunia yg melampau2 meningkat..

OHMAII GAWDDD~~

dan very shocking news???

Hutan belantara Amazon yang hijau melata tu akan menjadi padang jarak padang tekukur dlm tempoh yg x lame iaitu pada tahun 2100!!

oh noo~~(sumpah aku x tau hahaha.. aku tau la bumi semakin tenat(eh ayat melampau lagi) tp takdela rase mcm dekat lagi..

ewah2 kauu.. thn ni dah 2009..

bape tahun tu wehh..

copekk gilaaa..

camne nnti anak2 aku(HAA tak tahan aku ayat ni pun same melampau lampau sangat imaginasi..kawin pun belom)!!!!

img_0410

Camne Danish nanti..

camne Azam??

camne Nini??

oh no~~~:26:

sakit palo den kejap bile masuk kelas Environment…

img_0861

Jadi..

minggu depan Prof akan ajar cara2 utk selamatkan bumi (Boleh jadi heroin lah konon2) di kalangan rakyat normal..(aku normal ke???) :mabuk:

mari mulekan kempen selamatkan bumi dengan menutup lampu semasa tido !! yeay!!(ok fine..aku looser tak tutup lampu mase tido sebab gelap sangat..aku x bleh tido..hahahaha)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.