T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Makanan paling mudah dalam dunia!

on March 14, 2009

img_1140

img_1138

Okeh..ni bkn arini nye makanla..

ni ari apetah..

aku amek gambar aritu tp nk buang sayang lak..

so da alang2 tu tepek je la kat sini kan..

kot2 ade mat saleh tersesat dlm blog ni boleh jugak die nampak gambar lempeng..

muahahaha..

lempeng la makanan paling mudah dlm dunia..

sodap pun sodapp..

aku rase kalo x wujud nasi dah lepas ni..

aku stil boleh survive makan lempeng n cekodok je..

i dont mind…

heheheheheh~~


3 Responses to “Makanan paling mudah dalam dunia!”

  1. superdabus says:

    me oso…muahahaha
    :27: lempeng…

  2. Sapikk says:

    i love lempeng that have DAGING n SAMBAL..hehe

    n i love Bubur toooo

    :joget:

  3. hehehe.. tulaaa..
    kalau dah duduk oversea xde nye teringin nk makan mende alah merepek2..
    lempeng cekodok.. sambal tumis.. ubi kayu gakk yang dicariknye..
    hehehe kalau da melayu tu melayu gak kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.