T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Shopping dari rumah

on March 19, 2009

Ari tu kan aku ade bagi website yang foreign food n stuffs tu kan..
Last Monday Akma(the leader) Kak Ain n aku same2 share beli skali sbb jimat duit delivery..
kalau more than 30 000 won free delivery kalo idak kene baya 2700 won..
hehehe.
banyak gak memborong..
campur 3 org nye barang kan..

As i said.. delivery amik mase 2-3 hari je..

cepat kan???

img_1151

box utk brg kering yg die letak bubble wrap and polisterin comel2 tu..

img_1152

banyak die bubuh sbb dlm tu ada botol kaca jugak and kerepek2..so maybe xmo pecah ke penyek ke ape kan..

img_1155

antara barang2 kering kami bertiga.. (BERTIGA ok!!) bukan aku borong sorang2..tu dlm plastik tu Akma nye duit sos cili yg out of stock then die kasi free 1 biskut maybe sbb sos cili out of stock and die x perasan kot sbb dlm list barang ade lg..img_1153

ni pack utk barang2 basah.. Akma borong sume ni πŸ˜›

img_1157

siap ngan ice pack utk make sure all the frozen food sentiasa sejuk lah.. mmg beku lg mase ajoshi anta tu..siap 2 lagi ngkau die letak ice pack tu..bagus gila


One Response to “Shopping dari rumah”

  1. Razin says:

    Boleh bagitau apa websitenya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.