T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Teringat Danish la..

on June 17, 2009

Danish sukaaaaaaaaaa gila lagu ni mase die kecik2..(ye..blame it on his parents..mak pak tingtong anak pun samo lah cenggitu gak kan)

[youtube:www.youtube.com/watch?v=WtSjJFi09aQ%5D

Bile je die dengar lagu ni..

badan die automatik goyang melampau2..mcm joget pop ye yeh tu okkk..

hahaha..

ugh geram2..

sekarang ni die adalah sangat poyo..

aku call ABU die semalam..(yeaa..Danish panggil omak eh ABU..konfius la tu IBU dgn AYAH..alih2 panggil ibu die ABU..lantak mu la labuuu)

borak2 then skrg ni..pantang tgk org bersiap pakai tudung die dtg peluk2..pegang2.. haha

nak suroh org bawak die la tu..

nnti bile sibuk nengok omak eh berkemas2..

die pun sibuk la NAK KALANNN NAK KALAAANN.. waddahek kan anak buah aku ni?? KALAN??

ya ALLAH pelat cam omak eh… omak eh kecik2 mmg pelat pun..

ha ni menurun ke anak plak.. haha padan muke kau ..

Mak cakap Danish ni dlm stage nak belajar banyak2 words gitu..

so ape org ckp je die ikut. xkisah la die dengar mane2 tah..

MAINNNN SEEEEEBUUUTTTT aje..

haahaha

pastuhh..duduk rumah opah Shah Alam lame.. Ate(Atan) ngan Mak Cu yang jage..

so bile petang2 Mak Cu ngan Ate gi keluar main same Aid ngan Azim..

dengan die die skrg panggil Aid ngan Azim tu xde pakcik ke xde abang ke.. same2 duk jerit2 Aid Aid Azim Azim je..

haihh..

anak sedare sapo la tu..

ok..

nk tido

esok xm

baii~


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.