T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Air mata jatuh lagi..

on August 25, 2009

Perasan bercampur-baur betul..
nak act macam biasa ..
nak sorok bagi orang tak tahu…
nak biar perasaan tu berlalu macam tu je..
tapi..

asyik-asyik nak bertenggek dalam kepala ni..
apa salah aku?
semua memang salah aku ke?
sebab hak tu bukan hak aku?
tapi kenapeeeee …

nak let go je?
semua orang pun mesti tak paham ape dah jadi..
dan ade orang yang tak nak paham-paham ape ade dalam otak fikiran aku ni..
tolonglah tolonggg~~
aku tak suke handle perasaan macam ni..
perasaan yang 2-3 tahun sudah ni..

🙁


2 Responses to “Air mata jatuh lagi..”

  1. anak_singa says:

    ohhhh dear…wut hapen ni?

  2. lily lotus says:

    mohon pada yang Esa minta petunjuk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.