T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Walau sekejap..

on September 6, 2009

IMG_2153

*gambar tunggu encik abang i escort tunjuk jalan kat Temerloh nk pegi kenduri πŸ™‚

Angah..

Eventho ape yang kau dah rase untuk 1-2 bulan lepas ni..

kau patut bersyukur sebab Allah bukak balik hati kau nak terima lelaki..

Aku tau mak la orang paling gembira sekali bila dapat tau sebenarnya kau bukanlah patah hati terus lepas kes bertahun-tahun tu..

Maklah orang paling sibuk tanye aku tanye Dida tanye Yoyol kot-kot kau ade bf ke belom..

Dan aku rasa mak lah orang paling happy bila kau cakap kat mak yang kau da ade yang punye last week..

and aku pun happy for u too..

Tapi mase depan tu for sure la kite pun tak tau camne kan..

and aku sedih bila Dida msg ym cakap kau nangis malam orang tu cakap kene lepaskan kau.

Aku memula marah jugak tapi aku rase orang tu ade sebab dan aku suroh kau setel baik2..

Mungkin Allah nak kau rase perasaan yang dah lame kau tak share dengan orang tu.

Takpelah..bagi aku senang je..

semua orang ade jodoh.. dan kalau dah jodoh takkan ke mane..

dan semua orang pun tak tahu bila jodoh kite ditemukan..

So for now..

head up..keep walking.. πŸ™‚

adik beradik kau ni will always support u ok?

at least..

aku tau la kau tu masih ade hati nk bercinta kan πŸ˜›

IMG_2171

*gambar kat surau/masjid kat Temerloh..

p/s:Β  Kakak dia bukak kaunter .. sapa nak apply jadi adik ipar sila-sila..Β  =)


9 Responses to “Walau sekejap..”

  1. anak_singa says:

    i knew how she feels at the moment..

  2. tulaa.. sian my sis..
    tp nak buat camne
    jodoh tak dipanjangkan la tu

  3. fay says:

    selamba akak die bukak kaunter!
    take care maisara. kite wanita gagah sume!

  4. dida comey says:

    gilaaaaa entryyy khass…hahaha…
    angah patut mencontohi diriku..
    kenal 3 bulan terus couple… :27:
    alhamdulillah,bertahan sehingga tahun 3 dah..
    cewahhh..hhehehehe :mabuk:

  5. hahaha kau carikla utk angah..

  6. hahah die mmg gagah..sebab tu i love her very much.. and love u too..

  7. dida comey says:

    sesapa yg nak apply boleh amik borang A dan B di rumah ya..lepas tu ada 2 stage sebelum permohonan anda berjaya..stage pertama, emaknya, stage kedua, abahnya..semoga berjaya..

    *gila haku menjual kakakkkk..hahaha

  8. angah says:

    hoit2..siot je nak menjual haku!!3 darham??5 darham??ngeheheh..up cket…
    dah2..xyah nak promote2 haku.. :32:

  9. hahaha suke ati akula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.