T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Saya suka cara lama

on September 17, 2009

Ugh..

saya minta maaf banyak-banyak kalau tak accept apejadah e-kad raya ape..

i like the old way..

KAD RAYA..

lagi ade sentimental value ok..

and dapat jugak final kad raya dr Malaysia..

hehe harap2 tahun depan dah boleh bagi alamat Malaysia la plak…

thanks to Kak Ain (also the duit raya *winks)..thanks to Lan Monban.. thanks to Kekasih hati.. thanks to Mak abah adik-badek dan x lupa Danish yang ‘sign’ Mak Long punye kad raya.. ohoo..kad raya siap lagu okeyh.

Hope kad raya yang diedar sudah selamat sampai yea??

We are going to berbuka puasa last kat Embassy and maybe sleep over kat Seoul lah..

and terus je pergi beraya Embassy pagi tu..

tak kecah2 sini sane la nak siap2 pulak pagi tu dari Inha..

hmmm..

and i wana meet Yun Jong!! my sister hehehe..

yela same2 pun busy..

and she is busy working right now..

so susah nk jumpe..

ahad boleh la jumpe lepas die balik church..

di kesempatan ini..

saya, selaku pemilik blog Gediks.com ini ingin memohon ampun & maaf sekiranya ada perkataan dan perbuatan yang saya buat di luar blog dan di dalam blog ini menyentuh, mengasari, mengecilkan hati mana-mana pihak..

saya hanya manusia biasa.. yang buruk semua datang dari saya dan yang baik-baik semua dari Allah swt..

Halalkan makan minum (jika ada ) yea?

semoga kita sempat bertemu lagi di Ramadhan akan datang..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN!!


2 Responses to “Saya suka cara lama”

  1. jamal abas says:

    salam cik BK..

    ha, kad raya tu tak sure dah dapat ke tak, tak cek ngan receptionist lagi.. rasanya dah sampai la kut.. (kalo ade hantar la..) 🙂

    selamat menyambut hari lebaran di perantauan untuk kesekian dan terakhir kali (kalo takde aral melintang).

    p/s: me oso like the olde ways of kad raya. but then, sume orang macam perli pulak anta kad raya, so i stopped sending this year (oso sbb bz tak ingat…)

  2. hadiff says:

    Selamat berhariraya di perantauan, maaf zahir n batin….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.