T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Hari raya kali ke-7 di Korea

on September 26, 2009

nb

Nokss 7 kali wehhhh!! hahaha 7 timesss!! u knowww.. πŸ˜› ape2 pun i lofff u very much!!

nk

Beraya sakan with Akma’s new toy πŸ˜› lawaaaa gambarrr~~ sila la tangkap banyak2 lagi yeeeee πŸ˜›

p/s: mood tak mari lagi mahu membuat entry sempena raya sebab saya masih cuti.. hihihi.. maybe next time πŸ˜›

cukuplah dua keping gambar menunjukkan kegembiraan beraya bersama-sama rakan tercinta di Embassy Malaysia di Korea Selatan ini ye puan-puan dan tuan-tuan πŸ˜€


5 Responses to “Hari raya kali ke-7 di Korea”

  1. Miss Coki says:

    aku mmg suke gambo mu gediks, udohler muke korea, comey lak tu!
    7 thn kt korea? ko dah boleh amik PR udoh hahahaha.. :27:

  2. hehehe tula pasal kan.. cukup 10 thn kalo duduk 3-4 thn lg. hehe
    tp rase sekejap betul 6 thn ni..
    alaaa
    muke akak tu lagilaaa
    putih melepak..
    tgk gabby pun geram..ikut genetik mak pak diaaaa

  3. nada says:

    noks lofffff u too noks!
    btw ko sesuai la pakai warna kuning2 gini..nampak ceriaaaa :27:

  4. lily lotus says:

    wah..kejap jer masa berlalu..dah 7 tahun u beraya kat sana..bila dah balik sini
    kompem rindu gila nanti

  5. hehehe tulah.. tu yg tengah menikmati saat2 terakhir.. nak dtg balik xtau la bila kalau da grad nnti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.