T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Kenapa malas?

on October 1, 2009

Sejak kebelakangan ini asyik malas aje mahu update blog? Why?

Blog ini kan adalah harta karun untuk anak-anak mahupun diri sendiri pada masa depan?

Kan ni kenangan?

ish ish ish..

Ok since mata adalah degil tak mahu tutup *mari babab mata ni kelepek kelepek*

Kenapa sekarang asyik malas update?

Entahlah.. nak kata tak pergi mana-mana.. tipulah..

asyik keluar sahaje lah kan…

hehehe..

okay malam ini mempunyai kesedaran agak tinggi peratus so untuk minggu ni.. kelas macam biasalah..

Untuk semester ini..

ada 4 subjek.. 3 subjek wajib dan 1 subjek saja sukacita nak masuk..

Isnin – 2-5pm

Selasa – 9-11am

Rabu – 12-1pm

Khamis – 11am-12pm , 1-3pm , 4-7pm

Jumaat – Free

Hah.. memang lah free kan? tapi 3 subjek tu adalah macam haram.. hahaha susahhh

So sila buat temujanji ikut time yang diberi ya cik puan puan dan tuan tuan..Β  πŸ˜€


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.