T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Tekak Western

on October 1, 2009

IMG_2693

Tepung pizza ….. CHECK!

Cheese….. CHECK!!

Tomato puree untuk topping….CHECK!

1 2 GO!.. siap jugak la.. first attempt.. Sebab nak guna habis pakai cheese dan tepung tak pernah guna. Serious tak tahu macam mana nak buat tapi bantai aje lah. hehehee Tak sedap pun cakap sedap.. rupa pun memang tak ada. Semata-mata tomato and cheese sahajeee..

IMG_2701

Sebab ada bahan-bahan dan terasa malas nak masak / makan nasi so tekak pun jadi tekak orang putih lah..

teringin nak makan mashed potato.. Tak ada susu tapi tambah mayonaise sikit and serbuk ayam sikit black pepper sikit  .. die kering sikit tapi fuhhh sedap pulak.. dah lah senang.. tak payah nak buat gravy ke apa dah lepas ni.. makan cenggitu aje lah..

Salad pun simple aje. dah itu je yang ada dalam peti ais. hehehe. Ni kalau da kawin nanti kalo stok malas masak nasi buat cenggini je pun cukup la kan? takpe kan yang kan kan?? 😛


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.