T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Cerita ahad lepas

on October 7, 2009

Okey nak cerita pasal Ahad lepas tapi hari ini sudah Rabu..
hahaha
biarlah..
hmm Ruhil dan Hana telah menjemput ke rumah nye di err..
ok kene check balik with Nada tapi memang station line 1 lepas 회기역 mungkin namenye 외대역 ??

dari 주안역(tempat saya tinggal sekarang) mahu ke tempat Ruhil adalah memakan hampir 40역 secara keseluruhannya tapi saya mahupun Nada telah menaiki 용산급행(rapid Yongsan) sebab tak tahan duduk lama sangat nanti dalam subway tuh..

Pukul 1 lebih bertolak pukul 1.55pm naik sampai Yongsan 50 minit selepas itu dan sampai di tempat kejadian adalah pukul 3 lebih???!!???

Gheeeiissshhh

macam dari Muar ke KL naik bas ekspress Maharani tatkala highway PLUS kosong…
hahahaha

lamaaaa okeyh
tp sebab borak-borak dengan Nada so macam tak de la rasa lame sangat tapi minah tu tahan jugak ngantuk die sebab aku duk bercerita je.. hahahaha kan noks kan?

Rendang mereka adalah superrr duperr sedtappp…!
suka sebab pedas-pedas (yaa aku kan sekarang gila makan pedas.. sume nak pedas-pedas)
dan tomyam bihun pun setapp..
heheheheheh

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK TUAN RUMAH! 😀

pastu terus balik Juan sebab memang niat tak de nak g mana pun..
kami sampai di rumah almost 6 ke 7pm..
fuhhhh..

Nice Sunday 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.