T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Srott…srottt…

on October 20, 2009

Demam…
kelakarlah..
sebab sudah hampir 7 tahun menetap di Korea ni..
waktu summer bertukar autumn mesti menjadi tidak sihat..
tak apa..
mencuci dosa kecil ..

tetapi demam kali ini adalah sangat mengada sebab jatuh pada hari saya mahu menjawab exam..
mula-mula dengan sakit tekak yang melampau perit..
badan menjadi panas..
dan akhirnya..
selsema serta suara menjadi sengau..
sekarang sebelah ada bergulung-gulung tisu sebab nak nyahkan mukus-mukus dari dalam badan dengan cepat..
ubat still makan sebab mahu sihat dengan cepat walaupun waktu belajar kena kurang sedikitlah..

nasib baik dah banyak study last week..
alhamdulillah..
so tinggal cover mana-mana yang patut sahaja.
saya tak mahu merungut sebab saya sudah mendapat banyak kenikmatan dalam masa terdekat ini..

lalu janganlah merungut sebabkan demam yang cinonet ini..
tak ada apa langsung kalau nak compare dengan nikmat Allah SWT bagi sekarang..
Alhamdulillah.. syukur lagi sekali..

Sedikit sedih sebab ni mungkin autumn last saya dan akan berpisah buat selama-lamanya ..
haihh…
terlalu banyak pengalaman..
pengalaman yang mendewasakan saya (yela.. datang sini pun umur baru berapa.. baru je lepas SPM.. alih-alih balik ni dah nak kawein pula (opss! ehehe) belum lagi )

exam akan habis pada hari Ahad..
cepatlah hari Ahad..
supaya boleh tidur dengan tenang..
sekarang makan ubat asyik terjaga-jaga sambil bajet waktu tidur tak lebih dan kena bangun sebab nak study..
hahaha..

srott.srottt…
till then..
doa dapat jawab exam dengan baik sekali..


2 Responses to “Srott…srottt…”

  1. salina says:

    hey get well soon.

    i nak tanya skit pasal korea leh tak? mostly about studying in korea.
    do you mind layan me about it? T___T need some answers.
    pleassh? =X

    do email me at lansten_d@hotmail.com when you’re better.
    thanks =D

  2. thanks ! hehehe ..
    hmm boleh2 tanye..
    email babykorn333@yahoo.com

    kalau nak add ym basz_comel@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.