T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

TOEIC di Korea

on October 25, 2009

Hari ni hari ambil exam TOEIC kat 구월여중(Gu Wol Yo Jung)..

Pergi naik teksi bersama Sue, Ely and Deera..

Pengalaman pertama masuk sekolah di Korea..

Dari hari tu memang teringin nak masuk tapi tak ambil gambar sebab nanti orang ingat jakun pulak ye..

Dari pandangan *yang tak berapa besar sebab mata sepet ni* positif.. adalah serupa macam Dong Yang Technical College punya 본관(Bonggwan)..

tapi dalam kelas adalah melampau sebab ada LCD yang besar 50 inci ke hape..

dan budak-budak tu tinggal barang/buku-buku dalam kelas je..

Kerusi adalah best sebab ketinggian kerusi boleh diubah laras ikut kesedapan vontot dan tulang belakang masing2..

best gilaaaaa..

hmm meja adalah bersih.. i like..

the toilet adalah bersih juaaa dan melampau banyak tandas.. like 10-15 biji pintu okeyh.. BESAR!!.. besar lagi dari Inha University punya..

macam toilet dekat subway pun ade tapi kebersihan mantopp..

Tong sampah??

Susah nak carik..

haha tapi yang peliknya.. bersih..

haihhh..

Malaysia tong sampah banyak.. sampah keliling tong sampah pun banyak…tapi dalam tong sampah bersih pulak 😛

Terima kasih Allah bagi peluang masuk jenguk .. hehehe

kenangan..

Semoga lulus dengan jaya (UNTUK GRAD SEMATA-MATA).. Aminnnnn Ya Robbal Alamin..

p/s: Sedang masukkan input sebanyak mungkin kenangan untuk diri sendiri..


One Response to “TOEIC di Korea”

  1. Iz says:

    haha.. memang betul pun.. kat mesia ni, kat tempat yang tulis Dilarang membuang sampah di sini.. haaa kat situ la yang belambak sampah orang buang :07:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.