T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Sebab utama..

on November 18, 2009

IMG_3614

IMG_3611

IMG_3612

Gambar-gambar diambil tepat pukul 1 petang hari ini..

Selepas mengambil gambar-gambar ini..

Maka tunang saya dapat bayangkan kesengsaraan saya ketika bangun pagi-pagi untuk ke kelas pagi ..

Kalau saya berdiri dekat luar dalam 30 minit mungkin boleh buat pameran terus sebab mati kejung.

hahahaha

Well..  hey hello Mr Winter!! Nice to meet u again! 🙂


3 Responses to “Sebab utama..”

  1. reni says:

    weh gediks!! lawak la ko nih..mmg pix ni ko ke yg snap? by the way, nak tny.. mcm mane nak buat watermark pada foto tuhhh.. :p

  2. aku guna photoscape.. cube ko try dl photoscape (free) then boleh buat batch editor..
    so terus je letak watermark kat semua gambar 🙂

  3. Aryn Norazan says:

    Wah! Dapat bayangkan memang sejuk glerr kt cna. Tapi boleh tanye x?
    Cm mne nk jadi pelajar pertukaran ke Korea? Nak tahu sangat2, sbb b’minat
    sangat nk sambung belajar kt sne ble dh habis sekolah nanti. Nanti kalau nak
    balas send kt email err, thank u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.