T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Now I know!!

on November 19, 2009

What I want in my life..

a big large eco-friendly refrigerator!!!

BERSYUKUR SANGAT DAH KALAU DAPAT!!

wont ask anything else i guarantee..

haha tapi kenapa refrigerator??

sebab dah 7 tahun adalah sakit jiwa barang-barang dalam fridge semuanya benda sama and the previous 2 years ni..

peti ais comel macam tuan dia..
pendek dan comel..
ahahaha..

not enough ok..
terbantut segala creativity mak nak masak sedap-sedap okay..
okayla bukan sedap-sedap tapi i hope lepas ni boleh masak yang healthy foodlah..

orang lain mintak rumah besar lah kereta besar lah.. etc..
saya nak peti ais boley?? πŸ˜›

ouh speaking of rumah..
kami sedang plan mencari rumah tapi masih awal lagi untuk berkata lebih lanjut..
yang penting..

dalam bilik air aku ada bath tub! hahaha
oh one last thing..
of course the kitchen should be besar and wide enough for me to mencurah segala bakat terpendam yang ada πŸ˜›

tapi kalau dapur rumah mak saya jangan haraplah saya nak duduk lama-lama sebab saya tak tahu mana letak barang-barang so semangat memasak adalah menjadi sangat kurang..

ish ish..
nanti kalau kahwin duduk rumah mentua macam mana???
masak awal-awal dari rumah ke?
hahaha
banyak cantik kauuuu..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.