T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Melancong ke Korea-Melawat Inha & Beli barang di Homeplus

on November 20, 2009

Lepas sampai tu..lepak-lepak dulu and ingat petang baru nak bawak jalan-jalan..
Mak bawak rendang! wehooooo ^^
masak nasi and abah mak nenek tido after solat.
penat la kot..
yelah..
6 jam okay dalam flight..
banyak sangat dah pengalaman saya jua menaiki kapal terbang dan asyik nak tidur aje walaupun dah tidur banyak dalam flight.

IMG_3045

Yes.. we got a big pond in Inha University..ย  haha konon besarย  la sangat~~

IMG_3050

IMG_3053

enjoying autumn in my university..

IMG_3056

jangan terkejut.. memang University saya ada kapal terbang.. haha uni sapa ada kapal terbang lagi angkat tangan??

IMG_3070

Merentas Inha University untuk ke Homeplus .. Kat Homeplus beli barang-barang and tengok-tengok aje..
Tips untuk kenal budaya lain ialah dengan supermarketnya..
dari situ kita boleh belajar banyak benda..ย  what they eat.. how they eat.. what kind of products they use.. banyaklah..


10 Responses to “Melancong ke Korea-Melawat Inha & Beli barang di Homeplus”

  1. hazarimi says:

    :mabuk:
    blog yg sgttttt cuteeee…
    sukeee… =) :27:

  2. thnks ! ^^ blog anda cute juge

  3. yuchuilang says:

    hero Wow melancong ke Korea. Ada ke Mt. Sorak ?

  4. ade tapi pernah pegi skali je tengok daun menguning ๐Ÿ™‚

  5. fariza says:

    saya ngah survey nak gih ke korea.. boleh jadi guider???? aper2 hal leh tlg saya kat emel kapten

  6. Basirah says:

    boleh bagi email tak?

  7. minami_umi says:

    :27: saya pon bcadang nak melancong ke korea tahun depan..still student..so bajet student gak..nak tau..barng2 kat sana mahal tak?

  8. kak azmah says:

    salam…

    ada sapa2 blh check harga coway water filter (petit) berpa rm di sana???

  9. Kak Ida says:

    boleh bg email address, nak minta advice klu nk melancong ke sane

  10. ash says:

    hai there….thank god jumpe blog u…i nak pegi melancong ke korea on 9jan..
    this trip juz 4 days…huhuh tak sabarnyyer…tp nak tanyer sket leh tak
    :18: :18: hehehhe
    ape tempat menarek kat korea ek…
    hotel meby kat seoul i think….
    harge brg2 kat saner mahal sgt tak….
    agak2 bajet dalam berape tuk pegi saner….
    n everland theme park best tak…
    tq yep… :27: :27: :27:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.