T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Stokin bukan sebarang stokin

on November 21, 2009

IMG_3625

IMG_3627

INI STOKIN COMELL~~~ muahahaha..siap ada bijik-bijik untuk anti slippery lah konon ..

akhirnyaaaaa~~ nak 1 tapi dah alang-alang beli kan.. ape kate kite angkut sekali 6?

BTW 5+1 ye abang..please dont say i shop too much..

ni adalah SALE.. diulang.. SALE..

kalau beli kat New Core Outlet semalam.. 1 pasang will cost me 2000 won but yang ini…

5+1 only cost me 5900 won + free delivery..

MURAHH SIOT!

setappp gilaaa pakai stokin camni..

sesuai pakai dalam rumah or bawak keluar.

Cuaca Korea sekarang menggila okkk..

Dan dan la nak sejuk belum bulan Disember lagi.. *sigh*

Sejuk ni bukan sejuk biasa-biasa ok..

tahap macam peak winter tu padahal sepatutnya winter tak boleh masuk lagi bulan November nih..

Dengan adanya stokin pelbagai kaler dan warne ini..hidup saya menjadi lebih ceria dan colorful dan seterusnyaย  saya boleh meredah winter kali ini dengan sangat bahagia sekali harap-harapnya <– ni ayat ni dah ready dulu before ada orang tanya kenapa nak kena beli banyak-banyak niiii???? ๐Ÿ˜›

p/s: Please sebarang order tidak diterima. Adik-adik aku pulak jangan suruh beli sebab confirm dah takde.. beli through internet ni ok..

p/s2: Tengah pakai stokin kaler biru muda.. auww comellnyeeeee kakistokin ni~~~~~~


6 Responses to “Stokin bukan sebarang stokin”

  1. kak moon says:

    baru je ingat nak order, hahaha!!!
    kalau nak order thru the net, for sure website tu kecek korean kan?
    tak dapek la den nak membeli nampaknya ๐Ÿ™‚

    masa gi korea 4 thn lps, ada gak beli, tp tak byk, tu pun terbagi sume kat adik2.
    last2 takde utk diri sendiri, sedih!!!

  2. kak moon nak ke??
    nnti kalau nak basz try tgk kalau ade lagi basz cakap kat akak ok??

  3. aan says:

    cuteeeeee socks tu hheheheeh…
    suke jugak winter socks~

  4. hadiff says:

    sebiji mcm aku ny aaku beli last feb..ekekke warna hjiau n kuning..n ada lah sgt berguna sekarang ni..w/pun m’sia xde winter..since ari2 ujan,,,maka nk tido stokin ni diperlukan…utk saya tido gn lena..kekekeke

  5. kak moon says:

    basz, awak nak balik mesia kan next year?
    belikan utk akak dlm 3 pasang bleh tak?
    preferably kaler purple, biru & pink.
    biasa la, kaler2 girly sket, hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.