T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

FINAL EXAM LAGI!

on December 1, 2009

Hello?
bapa lamaaa dah tak hapdet ni~~~~

haha
FINAL EXAM ok!!
i mean…

the REAL FINAL EXAM!!
(kalau tak sambung Master ke ape2 ke…this if totally my FINAL yeaaaa~)

akhirnya..
28hb Mei 2003 masuk INTEC..
1hb 9 September fly Korea..
Untuk dapatkan segulung… er no.. got my Diploma now my Degree lah..
huwaaaa~
org lain dah beranak-pinak aku terpisat-pisat kat sini ye…

so wahai gediks ku..
bersabarlah ye..
tuan mu ini akan free dalam masa terdekat..

oh since raya ari Jumaat tu aku ade graduation exam tu so tak bolehlah nak ke Embassy.. *sob*sob*..
sedihh~
tapi takpelah..
graduation exam lagi penting..
aku takde bahan dah nak buat ape-ape untuk raye..
rencah rendang takde..
ketupat takde..
tapi ada pulut sikit..
ayam pun ada sikit..
so raya haji ni aku makan pulut kuning bersama ayam beriani+cili kering+serbuk kurma.. konon-konon nak buat ala-ala rendangkan..
beriani punye rempah pun jadik la..
asal kaler nak dekat same..

p/s: tried to upload the pic but can not be upload right now.. later lah!
p/p/s:akhirnya da boleh upload pic.. hehehe

IMG_3640


4 Responses to “FINAL EXAM LAGI!”

  1. lily lotus says:

    all the best dear πŸ˜‰

  2. aan says:

    GOOD LUCK basz!!!
    x sabar gak nak abes cepat2 nih..
    waaaa adela jugak pulut kuning & rendang..

  3. hehehehe
    aan pun good luck!!
    bace blog mcm busy betul sampai stress2 makan ape ape tuh πŸ˜›
    mari dtg Korea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.