T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Akhirnya..

on December 4, 2009

Balik rumah dari kelas ada email dari PPMK..

“Merujuk kepada perkara di atas, makluman penting ini ditujukan khas buat semua pelajar tahun akhir (batch 5 & batch 4) yang akan menamatkan pengajian pada tahun 2010.

2. Mengikut keputusan terkini, pihak JPA telah memutuskan bahawa tarikh penerbangan pulang pelajar tahun akhir di Korea Selatan pada kali ini ialah padaΒ 26 Febuari 2010. Hal ini berikutan wujudnya beberapa masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan.

………….”

INHA UNIVERSITY GRADUATION DAYΒ  will be held on 24th February 2010 i guess..

Untuk menambahkancerita pula..Β  will start my so-called career on 1st of March 2010( Alhamdulillah bersyukur rezeki interview pertama ^^ )..

bagus betul balik terus kena get readt untuk menjadi penumpang setia KTM dan LRT pulak (since saya tidak sempat pulang winter ni nak ambik lesen πŸ™Β Β  huhuhu )..

haha

Terpaksa laaaaa joli sakan this coming winter holiday..

lepas tu akan kerja yang tak boleh ponteng-ponteng pula πŸ™

Ya Allah harap-harap semua berjalan lancar..Β  AMIN..

Sekarang paling penting..

HABISKAN MY FINAL EXAMS!!

:desk:


3 Responses to “Akhirnya..”

  1. tenchistranger says:

    rajin2 la update blog awk ni…kesian kat org yg tunggu2 perkemebangan awk… =)

    p/s: keep on updating okkk??? πŸ˜€

  2. OMG!! yekeee??

    hahaha baru memarah diri sendiri sbb mcm rase asek malasss aje nak tulis entry baru πŸ™

    huuu not good~~~

    i will try okie??

  3. ramli says:

    salam..boleh bg panduan melawat d south korea…saya jangka g sana dlm bln okt ni.
    point dari segi makanan, tempat beli brg yg berpatutn dan pakaian nak pkai waktu tu.tq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.