T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Seoul & result

on December 26, 2009

Berjalan-jalan melawat kawasan ..
ecehwahh…
ikut plan balik hari ini..

mungkin akan sampai esok??

kena tunggu apa kak besaq punya keputusan..

24hb tu hari untuk check result..
Alhamdulillah…
3 subjek bak kata orang flying colors konon-kononnya..
yang lagi satu masih belum diopen..

sudah email dan tanya prof pass ke tak..

Pass입니다.

Alhamdulillahh…

Before balik kena pergi office (peringatan untuk diri sendiri)
sebab nak make sure syarat-syarat nak grad semua nye sudah dipenuhi dengan sebaik mungkin..

wohooppp..

after this.. start to packing!

can’t wait ti go home but at the same time I am very sure Im gonna miss my almos 7th year of memories here..

lama okkkkkkkk!

tempat jatuh lagi dikenang..
apetah lagi tempat kena bayar bil tiap2 bulan la kannnnnnn

ok not funny la weyh..

will update more (i guess!)


6 Responses to “Seoul & result”

  1. masz73 says:

    lorrr.. dh nk balik msia ke? huhuhu sape pulak nk jd tourist guide akak nnt? ngeee.. congrate 7 welkam bac to tanahair tanah tumpah darah.. ahakss 🙂 hero

  2. masz73 says:

    ehhh..lupo… nak tanye.. camner xchange rate RM – korea (duit dia apa ek?) :10: tq

  3. aah dah nak balik dah la hehehe..
    org yg sponsor da panggel balik ..
    buleh ajee nak jadi tourist guide.. hehe air asia thn depan ade ..
    akak sponsor tiket boleh je nak bwak jalan2 hehehe

  4. sekarang kalo ikut currency rate rm3-1000 won
    10 000 won == lebih kurang dalam rm30

  5. lily lotus says:

    congrates :)…lamanya kat sana..kompem rindu tahap gaban..selamat pulang

  6. hehehe rindu mmg rindu..
    tapi tak tau macam mane nak adapt balik life kat Msia..
    selalu balik memang mode nak bercuti aje..
    uhuhu 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.