T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Christmas Eve di Cheonggae-Cheon & Gwanghwamun 2

on December 29, 2009

Lepas puas jalan-jalan di Cheonggaecheon, sambung pulak jalan ke Gwanghwamun..

Gwanghwamun tu apa? Boleh klik sini and baca : en.wikipedia.org/wiki/Gwanghwamun

sebelah aje.. memang ramai betul orang..

masa nak melintas tu memang jakunkagum gilak ahhh…

siap nak melintas orang Korea siap buat bunyi-bunyi lagik WoooWoooo …

haha apesal pun tak tahulah tapi memang aku yang dari cerukIncheon ni pun excited lebih tengok ramai betul orang.

Yelah.. kat depan Inha University tu pun bukan nya tak ramai orang tapi sebab sekali-sekala pergi Seoul memang serius jakunkagum..

Gambar ni semua kat area Cheonggaecheon lagik.. gambar memang tak berapa elokla.. kamera pun murs murs aje kan..

so gambar pun nak tanak yo kuar ni ha..

kena beli baru la kan kamera ni kan kan kan bang kannnnnnn

macam ni la rupenya dengan ramai orang.. masa ni baru pukul 8 macam tu kot. orang memang penuh betul.. semua datang bukan buat apa pun.. ambik gambar aje rasanya and ada la stage tapi macam tak ada artis pun. cuma orang biasa naik atas and menyanyi je. Mostly yang nampaknya memang couple je banyak keluar sama-sama.. selain dari family. Memang Krismas kat Korea ni sambut sama-sama boyfriend / girlfriend aje.. or kawan-kawan bagi yang single-mingle tu…

cubaan ambil gambar bersama Aya.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.