T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Gambar konon graduasi

on December 31, 2009

Aku tak ingatlah aku dah tepek ke belom gambar2 nih..

dah ke ek??

gambar gebu aku.. bak kata sahabat hidup mati aku tu lahh khenn khennn…

tapi takpelah..

letak jela balik..

sukati la..

blog aku..

muaahahaha

ok PERINGATAN..

SUMPAHHH GEBU!.. haha kalo tak tahan dengan gebu-gebuan aku sila sediakan baldi kat sebelah pleaseeeee…:joget:

gambar ni untuk album graduation la ni kirenye..

dia bagi pilih .. masa nak pilih tu..

pandai-pandai la save sendiri untuk soft copy kan..

tapi yang paling sukaaaaaaa gila ambik gambar pro macam ni kan..:03:

muka yang banyak jerawat harammmm tuu… haruslaaaaaaaaaa kasi clearrrr~

kah kah kah..

perasan la lawa sikit kan..:kerek:

gambar ni la aku letak untuk membuktikan kegebuan aku dalam resume tau..

kah kah kah..

GEBU??:nangis:

GEBU KAU KATA KAK????????:31:

hahahaha aku tak boleh blah betul la..

ape2 pun..

aku berterima kasih juta million billion zillion to kak besaq aku yang sudi jadi PA aku untuk hari tuh..

KAU MEMANG BEST KAK!!:12:

sumpahhh aku sayang kau kak~~~~~:27:

IM GONNA MISS U kak~~:24:

isk isk isk… :run:

Gambar outdoor 1

Gambar outdoor 2..aku tak ingat aku pilih gambar mane letak dalam buku… mane satu tah..

aku tak paham betul time ajoshi(pakcik) fofotofografaferfe tu suh pose camnih.. apa jadah???? ahahahhaa *muntah hijau tengok diri sendiri*

terima kasih butik Siti kerana menaja tudung saya pada hari tersebut.. TERIMA KASEYYYY~~

Dah boleh grad baru la letak gambar ni kan (EHHH??? YEEE KEEEE DAH GRAD????? Insya Allah.. AMINNNNN..nakk graddd laaaa πŸ™ ….)


8 Responses to “Gambar konon graduasi”

  1. hadiff says:

    Wah….tumpang gembira sebab basz dh berjaya tamat kan belajo..kekekek Chukahae……
    Tp betul al basz x le thn tgk gbr yg ajjussi photographer tu suh posing…kekeke ni le letak dh mag remaja or URTV..kekekek jgn marah ek usik je….

  2. chibi says:

    :25: comelnya dia………
    tahniah basz kerana berjaya habiskan study dgn jayanya…
    dan selamat melangkah ke alam perkerjaan……….

  3. thanks kak adiff kak chibi! ^^

  4. kak besaq says:

    congratsssssssssss..wehh ckp kulit gebusss mcm tottttttt baby yer?? hahahaha yelah2 kasi can la! gebussssssssssssss

  5. tenchistranger says:

    :03: comellll…..:D…good luck

  6. antu says:

    포샡 nie ..licin jer gambar2 tu hahaha..per2 pun μ‘Έμ—… μΆ•ν•˜ν•΄…

  7. suri lee says:

    :11:

  8. dida comel says:

    COMELLLLLL GILA GAMBAR…. ikhlas ni.. :27:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.