T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

1 Januari 2010

on January 3, 2010

12:00PM – Keluar rumah.Jumpa Kak Emy dekat depan jalan then terus naik bas.SEJUP.brrrr…

1:45PM – Sampai Yongsan station. Keluar. SEJUP..brrrrr.. Call Nade n Jerry tanya nak jumpa kat mana. Ambik cab depan Yongsan station. Pergi Itaewon.

2:00PM – Jumpa depan Coffee Bean Itaewon. Makan buffet dekat kedai Arab. First time makan makanan Arab camtu. kat luar sejuk..brrrrr

4:30 PM – Keluar restoran lalu turun ke subway station untuk ke Myongdong pulak.

5:00PM – Sampai Myeongdong. SEJUK..brrrr. Teman Kak Emy shopping. Kak Emy nak carik jacket and kasut. Masuk SPAO. Nampak baju μ†Œλ…€μ‹œλŒ€(Girls Generation) & Superjunior.. pandai ok SM Ent ni buat duit.. ish ish.. masuk FOREVER21 masuk DAISO masuk ZARA..masuk sini sana… tak makan sebab tadi buffet kenyang sangat..dah penat shopping..masuk Coffee Bean pulak.. lepak-lepak borak-borak lagi.. Aku tak amik coffee tapi beli Double Chocolate Ice blended.. non-coffee nye.. with extraa WHIPPED CREAM..setapppppp~~

10.15PM – Mengambil keputusan untuk mengikut plan..iaitu balik ke Inha.. sebelum tu dah terjebak sikit-sikit nak lepak Seoul aje tapi memandangkan next week akan ke Seoul semula.. moh kite balik rumah.

Almost 12AM – Sampai rumah safely.. terlepas naik Rapid to Dong-Incheon so naik yang slow aje. tapi since berborak-borak takdelah rasa jauh sangat.SERIOUSLY.. memang kalau berborak..rasa sekejap aje..

4.30AM – Tidur… zzzzz

P/s: Untuk yang tidak tahu Myeongdong tu.. Sila klik sini ya : en.wikipedia.org/wiki/Myeongdong

There u go.. MY NEW YEAR CELEBRATION~ ^^

Good start for a first day of new year huh?

πŸ˜†


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.