T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Terima kasih

on January 3, 2010

Lately statistic blog gediks.com ini menunjukkan kadar kenaikan yang unexpect betul..

Almost dari Malaysia jugak.

And sekarang tak boleh agak siapa baca blog ni.. dulu memang mostly budak-budak batch mahupun rakan-rakan setempat..

mungkin dengan keadaan internet yang baik di rumah..my sisters sudah membaca blog ini secara religiously..haha

dan juga rakan-rakan virtual yang saya sayanggg so much~ you-know-who-you-are…

okay,

sempena rajin.. saya ingin mengucapkan jutaan .. err macam tak cukup.. okay.. ratus jutaan terima kasih for those who keep coming back and read all my craps..hahaha

well.. dalam beberapa hari lagi.. i need to change the tagline lah 🙁

no more T.H.E. G.E.D.I.K.S in KOREA *srobbb..srobbb…*

need to think other tagline lah macam ni kan?

T.H.E G.E.D.I.K.S in MALAYSIA? nay..too general.. too many gediks in Malaysia.. har har har..

*after 5 minutes*

will think it later.. im soooooo gonna miss the tagline.. huhuhuhu..

lepas ni balik Malaysia kena tune mode.. dulu balik Malaysia adalah nak berholiday di samping memenuhkan perut dengan makanan-makanan Malaysia yang aku rindu gilaaaa..

but this time.. balik adalah untuk bekerja dan mungkin akan kembali ke Korea untuk mode jalan-jalan pula. 🙁

Im not ready to stay in Malaysia yet..

Selagi muda ni, aku akan grab all the opportunities sebanyak yang boleh di tempat lain. we’ll see it goes in the future lah..

cuma AZAM TAHUN INI … di samping menjadi pekerja yang bagus…

KAMI MAHU ADAKAN MAJLIS KAHWIN.. amin…. plan itu penting.. .. semoga diizinkan Allah..

so kena cari duitlah dulu before nak kahwin ni.. takkan dah besar gemok macam ni nak guna duit mak abah pulakkkk…

nay nay.. kena simpan duit lagi banyak macam ni..

eh… macam dah menyempang jauh ni..

I should think what is the next tagline lahhhhhh…


5 Responses to “Terima kasih”

  1. ~Reena~ says:

    Happy new year!

    Kahwin jangan lupa jemput tau! :p

  2. hikhik..
    bagi org di sana laaaa langsung dulu 😛

  3. yen says:

    salamu’alaik..
    suka dgn blog ni..
    ceria je..happening!! = )
    saya bacanya dari cairo..
    kalau dah balik malaysia, xdalah gedik’s@korea kan..huhu
    terus menulis yeah *^_^*

  4. wasalam.
    terima kasih sudi bace..
    tulis pun utk ref diri sendiri je.
    hehe

  5. izzie says:

    hallow~i’m a new reader too. nak kena backtrack like mad ni..haha..
    this year plan nak pi ewha for one year korean language course sebab tu
    tengah find online blogs untuk cari insider info lmao.
    anyhoo hope you will keep on updating ^^.

    good luck!~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.