T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Snow at INHA University Finale :P

on January 5, 2010

Okeh..sudah sudah lah tu ngan gambar salji ni ye..
termuntah keluar salji la plak karang…

Again.. please abaikan perempuan GEBU kat paling depan sekali tu ye..

Ni bukan terjatuh.. cubaan meluncur dalam ais.. MENJADI tapi hasil dia? Habis 1 baju penuh ais lekat-lekat..


Warning.. Nada tu pijak tempat tinggi okay sebab tu dia “konon” TINGGI BANYAK dari aku..

Muka lepas SEJUK + PENAT + BASAH + GIGIL + PUASSSSSSS ^^

Sempat lagi bergambar dengan tulisan mahal tu weh.. pas 6 tahun bukan senang-senang nak berdiri sebelah nama tu..kui kui kui πŸ˜›

Kitorang singgah minum kopi panas dulu kat dalam Grazie coffee shop dalam Uni.. ye.. dalam Uni kami ada coffee shop house sendiri..

Pastu baliklah.. dah nak pukul 5 dah.. dah la jalan yang ambil masa tak sampai 10 minit pun jadi 20 minit sebab kena jalan extra careful and slowly..

Memang takde rasa nak terjatuh dah tua-tua ni..

effect dia memang boleh tahan la kalau jatuh tu kan..

Jalan atas salji ni double tenaga dari jalan atas jalan biasa..

Balik terus bukak air panas curah ke kaki..

sebab kaki paling sejuk even dah pakai 2 stokin tu!!

tak tau la keadaan esok cam mane pulak ni..

ewww

the day after snow memang ANNOYING!!!


6 Responses to “Snow at INHA University Finale :P”

  1. tifa says:

    Basz serious jeles jeles jeles. Rasa nak melompat jer dalam salji itu !!

  2. lily lotus says:

    wahhh! gila kental bergelumang dengan salji..hehe

  3. tulaa.. memang turun banyak betul kali ni.. 25cm tebal diaa.. berita pun asik cerita pasal snow aje.. dahlah kat Incheon pun ade. memang orang Incheon semalam tak bergerak..sebab terkejut dgn snow.. mana la pnah Incheon turun snow macam ni..

  4. kental tak kental la kak lily.. memang orang kate all out dah tuu.. mmg arini keluar rumah dah annoying gila tengok snow banyak2 ni.. hehehe

  5. ira azman says:

    sronoknye kalo dpt main snowkan

  6. hai,assalamualaikum akak nk tnyea,bulan brape yea salji,sebab kite org family nk pergi korea pada bulan 11/12 ad x salji time tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.