T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

GuHaRa-KARA before & after

on January 8, 2010

BEFORE

AFTER

Mostly idol group perempuan ke lelaki ke kat Korea ni memang banyak yang dah ‘repair’ muka. Even dah jadi common walaupun untuk orang-orang biasa. Ada one of my korean friend yang lepas aje cuti 2 bulan summer terus muka berubah..memang makin lama makin cantik..

Biasalah tu kan.. siapa yang tak nak cantik. Dekat Korea ni kalau tak cantik memang macam dipandang sebelah mata je oleh masyarakat. So untuk membolehkan dorang compete dengan society, banyak yang mencantikkan diri. Sekarang memang artis banyak yang open pasal repair muka ni.. mostly mata , hidung dan mulut lah..

Lelaki selalunya botox mahupun filler.. dan buang kelopak mata bagi nampak sepet. Rain penyanyi pelakon tu satu masa dulu dianggap muka perfect dan menjadi reference untuk para plastic surgery ni.

GuHaRa buat pengakuan yang dia da buat something pada mata, hidung dan juga gigi sebab boss syarikat rakaman dia yang suruh..

No wonder semua nya comel-comel belakee..

Apa pun.. dorang tak kisahlah kot sebab bukan beragama Islam.. lantak kauu laaaa labuuuu..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.