T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

LOST!??

on January 26, 2010

Back in Malaysia..

and..
seriously..

i mean SERIOUSLY??

LOST ok kat Malaysia ni!?

Seb baiklaa adek badek ramai masih di bawah 1 bumbung yang same..
and luckily sudah ada seorang nephew yang melampau nakal to cheer up my winter holiday la kan..

Kalau duk Korea tu mesti ade je benda nak buat hari-hari and tunang adalah extraaaaa layan since saya adalah melampau jauh kan?

Now?

Weekend aje boleh jumpeee.. hahaha org tu kene kerja lebih sikitla since we have a big PARTAYYYHH to do this year..(Insya Allah)

I hate to go out.. but I wana buy something nice..
Dekat Korea adalah senang.. type aje Gmarket lalu boleh start shopping online.. bayar ajelahhhh.. and wait 1 or 2 days nanti barang pun sampai depan rumah..

Dekat Malaysia banyak betul website online yang boleh beli baju etc tapi since aku punye Maybank pun mati tak mau hidup pun segan so I do not have any access to pay online! 🙁 jawabnya memang kena keluar..

Now angah dah start kerja and Dida is busy like hell.. while Yoyol sama macam akulah cannot drive and takde license.. so dedua pun terperuk aje dalam rumah..
aku boleh keluar pun if weekend lah..
tunggu tunang kesayangan iteww paksa ambik kan?

Sory betul sekarang I banned lrt / ktm dan seangkatan sebab lagi beberapa bulan hari-hari pun kena adap naik sampailah i got my license..

Dekat rumah ni ade lebih dari 1 lah jugak laptop/notebook and saya specific nye ada 1 but still..
malas betulll nak mengadap.. seriously..
like SERIOUSLY???

so sila paham kawan-kawan ye?

Saya memang tengah mode hibernasi + bercuti hehehe..

tapi saye still check comment almost everyday..

oh saya dalam project nak jual barang pre-loved lah..
sebab banyak sangat bawak balik barang2 err i mean baju, bags etc..
nanti dah snap boleh buat 1 blog khas and nak let go all the stuffs..
sebab ada yang elok2 lagi..
maybe my craps adalah treasure for someone else lah kan?
mana tahu..
hehehehehe

ok
nite nite people!


One Response to “LOST!??”

  1. lily lotus says:

    bz bee betul u dear..hehe..have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.