T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

SACC Shah Alam

on January 28, 2010

My first time untuk tahun 2010 masuk SACC SHAH ALAM ni ok..

takde la mende pun but temaning Yoyol to buy some vitamins etc..

sebab kat SACC ade Watsons + Guardian..

aku pun macam nak start amek supplements lah tapi nanti dulu kot..

pergi dengan Yoyol n Danish.. as always.. ahli Jalan Jalan Carik Pasal lah..

dah habis dapat semua vitamins and what not .. terus lapar pulakk

so tak tau nak makan mane tapi try masuk Noodle Station.. sebab ternampak budak-budak perempuan 4 orang masuk.. maybe sedap la kot.. dorang mesti tau kan..

mesti slalu jalan-jalan area Shah Alam ni and aku syak dorang ni budak uITM kot..

Yoyol order Ladna Kuew Teow + Passion Lemonade ke hape tah.. tapi sedap okkk..

while aku order dry noodle with BBQ chicken dengan I Love You Lemonade.. wahhh nama tak boleh blah kan??

haha tapi air die dalam botol kecik aje rupenye.. aku imagine besar..

cett.. tapi sedap okk.. tak tau la rase ape tp series sedap..

Yoyol cakap kalo Danish minum ni sekali sedut pun habis..

haha dia macam ade gas sikit plus masam manis and macam ada biji ape tah..

boleh lahh..

serious aku tak tau nak pusing mane- mane kalau dalam Shah Alam ni..

not my place lah.. Selalu memang akan keluar pergi KL macam Mid ke.. BTS ke.. or Bukit Raja ke..

jarang jalan-jalan Shah Alam ni selain tempat lepak je.

Ohoo.. hari ni dah 28 Jan.. esok 29 jan okkk??? will turning 25!! OMG!???

SUDAH NAK MASUK SUKU ABAD? gheeshhh..

takpela.. yang penting.. kehidupan mesti diteruskan.. keh keh keh..

bersyukur sebab Allah bagi nyawa lagi..

Ohhh another BIG NEWS!!

next entry 😛


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.