T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Cerita weekend

on February 1, 2010

Since saya berada di Malaysia dan menggunakan snailmyx .. serta notebook pinjam (notebook sendiri di rumah orang lain) jadi gambar pun takdelah.. ade gambar tapi tak boleh nak upload sekarang sebab takde card reader..

Sekarang saya rajin ambil gambar ok. tapi bukan gambar diri sendiri. gambar orang lain.

Sabtu tak pergi mana-mana.. mood pun tak ade.rupenye saya nampak ‘bulan’..kahkahkah.. orang lelaki kalau bace ni mesti tak paham.. tak paham? tak paham SUDAH 😛

tengah hari mak malas masak so mak belanje Dominos.. wohoooo..

then petangnya plan nak pergi jalan-jalan dekat area Shah Alam je..

yela.orang lagi sorang tu buah hati jauh di Bangkok.. so boring lah tu kan..

Aku la jadi mangsa bank bergerak dia plakkkkk…

Seb baik lah saya (tukar balik) kakak yang paling best dalam dunia..hahaha..*muntah hijau pleaseee*

We went to SACC again..since Yoyol tak puas hati dengan barang2 dia beli tu.. Semua lah nak ikot.. kecuali Angah..

Rupenye ade Ruffedge buat persembahan youuuu..

sempena ape we dont know..

tapi sempatlah tengok Ruffedge nyanyi live (kot??) lagu Bila Rindu..

huwaaaa.. kalau ade Ratna n Kak Nade ni mesti suka sama-sama.. Lagu mase kitorang kat Daerim nih dulu ni..

baekkk punya layan dulu ok..

Sedap la suare.. Artis Malaysia kadang-kadang kalo live memang sedapp i tell youuu..

Lepas habis tu gerak baliklah..Shah Alam ni memang nothing to do lahh…

Ahad pun tak gi mana-mana.. but malam Angah mintak teman hantar Ber (is Angah.s bf) ke Selayang. Yoyol n Akid nak balik Ampang.. Danish pulak nak tinggalkan kat Shah Alam since mereka di Ampang nanti busy nak siapkan persiapan kahwin akak Akid..

Means Mak Long menjadi baby sitter sementara Danish la. so far die tak cari ibu die.. THANK GOD..

haha semalam lawak okk..

Aku.. Dida.. Yol n adik tengah borak-borak kat depan cakap pasal nak bagi hadiah untuk orang datang kahwin apa.. and gelak-gelak semua..while Danish tengah tido dalam buaian …kire dekat jela buaian ngan living room tu..

tengah dok sedap gelak-gelak.. tibe-tibe dengar .. OI OI OI TAK BAIKLAH GADOH! AWAH(ALLAH) MARAHH!

hahaha kena sound dengan Danish.. terus semua orang diam..

hahahahaha die terjaga kot sebab dengar kitorang gelak kuat sangat.. pastuh dia ingat kitorang tengah gaduh..

die dok ulang-ulang dalam buai.. JANGAN GADOHLAAA.. JANGAN GADOHHH!!

hahahaha

OMG! LAWAKKKK OKKKK… memandaiii ajee nak sound orang si mamat kenit ni! hahaha


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.