T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Dating !

on February 2, 2010

Hehehe.. takdela dating mende pun..

Padahal elok-elok je duduk rumah.. alih-alih ngade pegi sms cakap suruh datang..

sekali mamat tu datang betul-betul… hahaha

memula nak ke Pavilionlahh.. ke The Curve lahh.. tengok wayanglahhh..

but tak jadi semua terus pergi Midvalley je.. dekat pun dekat.. senang pun senang..

Dan ade orang tu berbaik hati belanje makan..

thanks yang! thankkkk youuuu sooo much!

Saya tahu anda tak banyak duit tapi terima kasih again yang!..

Sangat menghargai ..

dinner sempena belated birthday aku la ni..

hari tu kan orang tu busy keje..

yela..kena carik duit lebih sikit tahun ni..

tapi im sure.. maybe we will go back to that place but not so soon…

seriously.. kenyang melampau and sampai dah tak boleh tahan..

hahaha

berbaloi yang!

syg dah tak nak jejak dah tempat tu maybe for this year..

haha..

then takde pegi mana pun..

jalan-jalan then bought choco balls and milk for Danish..

rasa bersalah tinggalkan Danish dekat rumah pulak..

Seb baik got Auntie Dida yang tolong jagakan..

Ni sebelum nak tidor ni..

he asked me to call his ibu..

siap tak mau telefon sebab rindu ibu dia lah tu..

breaks my heartlah..

rindu betul ibu dia even baru tak jumpa 1 hari..

haihh..

padahal ibu orang tu relax aje kan..

Makcik dia pulak yang lebih-lebih..

Hope Danish tak ingat ibu esok pagi..

uhuhu kalau tidak matilaa Mak Long nak melayan Danish yang rindu ibu die ni..

or ibu kena datang ambik Danish la ni.

hahaha

Mission for tomorrow: Need to find school driving to do my license lah!..

ish ish ish..serious kena buat like NOW!

esok or lusa memang kena ajak sesiapa teman untuk survey..

i really need to have it..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.