T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Demam

on February 5, 2010

Demam selesema..
1 rumah kena serang dengan demam ni..
dari ke atok.. sampai ke maklong sampai laa ke cucu ni ha..
haha

semalam memang tak larat nak buat apa-apa.. baring n layan danish aje..

Oh semalam pun dah dapat surat lapor diri dari JPA.. tapi start kerja pun on the same day..
gheishhh camne ni eh?

kena tanya pegawai JPA dulu lah macam ni..
then baru ask my boss pulak..
till then..
sekarang nak rehat-rehat coz esok kena attend wedding..
semangat jugak walaupun tak berapa sihat lagi..
bukan senang nak tengok kawan-kawan kite ni kahwin ye tak?

selagi ade peluang ni.. must GO!..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.