T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Happy graduation!

on February 24, 2010

with Ain.Akma.Kak Emy.Huda amek gambar πŸ™‚

with Ruhil and Hana.ok saya berdiri atas tembok laaa.bukan dorg yg rendah~~Β  pfttt πŸ˜›

with huda n ain πŸ™‚

all the gurls ! opss auntie sharipah pun adee πŸ˜€

with INHA UNI bear that Akma gave πŸ™‚tepi kolam

To myself! hihi..

di kesempatan ini.. saya mahu mengucapkan berjuta-juta terima kasih to Akma.. yang sanggup ke sana ke mari usung kamera besar jadi photog of the day.. sungguh terharu.. ditambah pula dengan bear graduation INHA 2010 yang comel gilaaaaa.. SUKA TO THE MAX!.. i hope everything akan dimudahkan untuk anda selepas ini yea.. Saya dapat memahami perasaan melepaskan orang-orang terapat yang almost hari-hari nampak muka.Β  Sampai berapa biji ta** lalat atas muka die pun saya tau.. SAYA FAHAM!. HWAITING!!

Terima kasih to kak Emy .. yang walaupun sibuk nak exam TOPIK ni .. sanggup turun padang.. and thankssssssss untuk bunga comel tuhhh.. ehhehe than god bukan roses! macam tahu-tahu pulerr.. and the big chunk of chocolate! sajaaa la nii nak bagi basz makin gebu kan kann kannn.. hihi

Terima kasih to my babes Huda and Ain for the sweet rose(nasib baik seketui ajaaaa :D) and the chocs! huuhuhuh.. im gona miss u girls a lot!!..

Thank you to my Inha hubae(junior) for the lovely gift! SAYANGG KORANGGG!

To INHA girls yang grad .. HAPPY GRADUATION!!! kak basz mesti rindu time kita gelak-gelak dulu!!

AND to other juniors/seniors yang dtg ke INHA GRADUATION CEREMONY tadi pun terima kasih jugak.. πŸ™‚

And thank you so much to mak abah adik-adik sedara-mara family jauh dekat dan soon-to-be-my-husband.. THANKS A LOT!

oh.. and untuk pembaca blog ni (yang mostly nye senyap2 ajork but i know u all continuously reading my blog yang ntah hapo-hapo nih).. THANKS!

dan terima kasih kepada diri sendir sebab tak give up dengan diri sendiri and keep going till the end! almost 7 years tuhhh.. memang byk yg saya belajar sepanjang berada di Korea ni.. Tak mustahil i will come again .. sama ade for vacation or untuk mencari sesuap nasi.. Insya Allah.. πŸ™‚

HAPPY GRADUATION!


8 Responses to “Happy graduation!”

  1. syifa says:

    :cayo: sesungguhnya saya ingin mengucapkan tahniah yang tidak terhingga kepada
    basz!!!!!!
    sila balik dengan gembira~

  2. scha says:

    πŸ˜€ Tahniah!!

  3. Nini says:

    Salam…waaa sudah grad yer dik.. tahniah ler!!! Selamat menempuh alam pekerjaan
    pulak lps ni hehehe.. suka akak tgk pic2 kt sana almaklum nk pegi jauh..tgk pic
    je la dulu.. Congrats yerrr

    Nini&Baby Marissa

  4. lily lotus says:

    congrates dear! i’m happy for you πŸ™‚

  5. akma says:

    happy πŸ™‚
    selamat bekerja..
    duk baik2 kat mesia

  6. noname says:

    tumpang tanya..saya pelajar tingkatan empat yang mempunyai cita-cita untuk belajar
    di korea..boleh saya tahu, biasanya malaysia akan menghantar pelajar ke sana yang
    mengambil jurusan apa? jika sudi berkongsi, kakak ambil jurusan apa ye? i’ll be
    waiting for you reply.thank you.

  7. adilahhusna says:

    maaf bertanya lagi. hehe. inha university ada course untuk achitecture tak ?

  8. adilahhusna says:

    maaf bertanya lagi. hehe. inha university ada course untuk achitecture tak ? opps lupa, agak2 university apa yg ada course architecture untuk sambung degree?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.