T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Malaysia’s Next Top Meow Contest!!

on February 24, 2010

Blogger fashionista cum make up Queen aka Plus Size Kitten favorite saya kembali lagi dengan contest !! yeaaay~

This time sangat menarik dan unik!!

Last Christmas Shu Uemura specially threw a meow-theme party for her and lucky 14 bloggers were invited! ( saya teringinn gilaaaaa mahu pergi at that time tapi malangnya masih di Korea 🙁  sob sob *cries* ). They came dressed like a kitty!! comell gilaaaaaaaa 😀

Tetapi.. Shu Uemura dengan baik hati menaja hadiah worth rm400 untuk meow-meow yang menerima paling banyak vote from the readers/bloggers/judges akan menang..

Link penuh di sini : www.plusizekitten.com/2010/02/malaysias-next-top-meow-online-contest.html

So.. saya telah memilih….. *drum rolls*

No 2 ) MASURIN aka Lady Gaga Kitty!!

She is soooooo damn berani ho!.. like Lady Gaga ! Plus.. Lady Gaga is a damn talented artist/performer so another point why i picked her! 🙂

Bukan semua orang berani nak dress like that okay and orang yang ada guts yang tinggi dan ade conficent level yang maximum saje boleh bawak the personality.

SO i adore her braveness.. She stands out more from other kittys kann??

SO MEOWWW~~ macam kucinglah.. sometimes kucing can be so comel but sometimes bertukar menjadi garang grrr…

Saya juga menyukai Shu Uemura Cleansing Oil !

Sekali swipe aje habis semua kotoran degil di muka seperti maskara/ blusher/ foundation hilang sekelip mata ! lepas tu rasa bersih gilaaaa lahh!

Okay..to the winner.. ni lah hadiah dia! only 1 lucky voter je boleh menang ok! worth RM80!

I wish i could win this sebab next week saya dah kena meneruskan kehidupan di Malaysia yang panas.. while di Korea sekarang adalah sangat sejuk.. Muka menjadi sangat kering bila balik Malaysia.. dengan face mist yang sangat refreshing ni.. ahhhhh.. *sambil membayangkan kesegaran di muka apabila face mist ni disembur di kala panas terik*

nyaman gilaaaaaaa~~~

I cannot afford anything right now since saya baru sahaje start kerja dan terpaksa berlapar selama 1 bulan 🙁

OK LETS VOTE PEOPLE!!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.